Politica de returnare

CUMPĂRĂTORUL ARE DREPTUL SĂ NOTIFICE ÎN SCRIS COMERCIANTULUI CĂ RENUNŢĂ LA CUMPĂRARE, FĂRĂ PENALITĂŢI ŞI FĂRĂ INVOCAREA UNUI MOTIV, ÎN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA PRODUSULUI.

Perioada de livrare a produselor este de 3-5 zile.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie sa ne informați în scris, prin completarea Formularului de Retur și expedierea acestuia pe adresa contact@buzbricolaj.com.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului de către firma noastră!

Pentru a fi acceptată returnarea produselor acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie deteriorate, integritatea documentelor însoțitoare).

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. În cazul în care doriți înlocuirea produsului returnat cu un alt produs disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de către dumneavoastră, ca și client. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenței prin ramburs la primirea coletului.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN comunicat ulterior. Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați-ne într-un interval de 72h pentru a reclama această situație si ne vom asigura ca produsul să fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor.

Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor specificând în scris acest motiv.